Anderlecht troeft KRC Genk af en biedt maar liefst 4 miljoen euro voor aanvaller

Anderlecht troeft KRC Genk af en biedt maar liefst 4 miljoen euro voor aanvaller
Maandag 05 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Voor wie er nog aan zou twijfelen: Het is Anderlecht menens om komend seizoen opnieuw aansluiting te vinden bij de Belgische top. Dat blijkt uit de bewegingen op de transfermarkt.

Want volgens De Telegraaf heeft Anderlecht een bod van zomaar eventjes vier miljoen euro plus nog eens een doorverkooppercentage neergelegd bij FC Utrecht. Met als bedoeling er Gyrano Kerk weg te halen.

"Kerk is al seizoenenlang de gevaarlijkste aanvaller van de Utrechters, die al rekening hielden met buitenlandse belangstelling", schrijft de Nederlandse krant. "Anderlecht kreeg voorlopig nul op het rekest, maar de kans is groot dat de clubleiding zich op korte termijn weer in Utrecht meldt."

(Lees verder onder de afbeelding)

En meldt De Telegraaf ook nog: "Kerk heeft zelf naar verluidt wel oren naar een transfer naar Anderlecht." Niet onbelangrijk toch. Afgelopen seizoen was Kerk in 34 Eredivisie-duels overigens goed voor acht treffers en zes assists.

KRC Genk

Anderlecht is trouwens niet de enige Belgische gegadigde voor Kerk. Want de krant schrijft dat eerder ook KRC Genk, de club van zijn oud-trainer John van den Brom, voor Kerk in de markt was. "Maar de nummer twee van de vorige competitie vond de Amsterdammer op dat moment te duur." Paars-wit niet dus.

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Utrecht  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024