Kevin De Bruyne én Eden Hazard out voor Italië? "Ik maak me zorgen"

Kevin De Bruyne én Eden Hazard out voor Italië?
Zondag 27 juni 2021 - 23:15   I   door Redactie

De Rode Duivels plaatsten zich zondagavond voor de kwartfinales op het EK. Onze nationale ploeg mag zich opmaken voor een treffen met Italië. De vraag is of Kevin De Bruyne en Eden Hazard fit zullen geraken.

De Bruyne viel uit na een zware tackle die hij vlak voor rust moest incasseren. KDB ondervond te veel hinder aan de voet en moest kort na rust het veld verlaten. In de slotfase ging ook Eden Hazard met een pijnlijk grimas op het gezicht naar de kant.

Hazard tastte naar de bil. "Het kan een verrekking of een kramp zijn", gaf commentator Filip Joos tijdens de match aan. Het horrorscenario is natuurlijk dat Hazard én De Bruyne de kraker tegen Italië missen. Ze hebben tot komende vrijdag om fit te geraken.

"Ik maak me zorgen"

Analiste Imke Courtois houdt haar hart vast. "Ik maak me toch wel zorgen over De Bruyne en Hazard", gaf Courtois aan in Villa Sporza. "Ik hoop dat hun blessures meevallen", voegde ze er nog aan toe.

Gert Verheyen toonde zich realistisch. "Als dat blessures zijn waar op vier dagen tijd niets aan te doen, dan kan niemand iets doen, hé. Ook Lieven Maesschalck niet. Maar als de blessures enigszins meevallen, zullen ze er staan tegen Italië", aldus Verheyen.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024