Grote onzekerheid over Eden Hazard vlak voor duel tegen Portugal

Grote onzekerheid over Eden Hazard vlak voor duel tegen Portugal
Zondag 27 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zullen vanavond op hun best moeten zijn, willen ze Portugal verslaan. In aanloop naar het duel is onze nationale ploeg echter niet vrij van zorgen. Zo zijn en blijven er grote twijfels rond Eden Hazard.

Hazard holt al zowat twee jaar achter zijn beste vorm aan. De 30-jarige aanvaller sukkelde sinds zijn overstap naar Real Madrid van blessure in blessure. Op dit EK kwam Hazard een beetje boven water, maar de twijfels kon onze landgenoot nog niet van zich afschudden.

Niet klaar

In aanloop naar België-Portugal uit analist Geert De Vlieger zijn twijfels in De Zondag. "Eden Hazard is zijn ritme nog aan het zoeken en fysiek nog niet klaar voor negentig minuten”, doet De Vlieger een vervelende vaststelling.

“Alleen als invaller kan hij het verschil maken, denk ik. Ik blijf erbij: om Europees kampioen te worden, zullen we de allerbeste Hazard nodig hebben. Die van drie jaar geleden op het WK. Want gezien het parcours dat ons wacht, zullen we vier keer een topelftal nodig hebben", besluit de analist.

Troefkaart

Eerder gaf ook Filip Joos al aan dat hij twijfelt aan Hazard. Ook de commentator raadt Roberto Martínez aan om Hazard niet aan de aftrap te brengen tegen Portugal. "Ik zou Hazard achter de hand houden als troefkaart", aldus Joos. Afwachten welke beslissing Martínez straks neemt.

Poll: Denk jij dat Eden Hazard vanavond het verschil gaat maken tegen Portugal?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Real Madrid  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024