Jackpot voor AA Gent: 'Roman Yaremchuk vertrekt voor 25 miljoen'

Jackpot voor AA Gent: 'Roman Yaremchuk vertrekt voor 25 miljoen'
Zaterdag 26 juni 2021 - 16:00   I   door Redactie

Roman Yaremchuk (25) keert na het EK niet meer terug naar AA Gent. Het staat nu al vast dat de spits van Oekraïne binnenkort een droomtransfer naar een grote competitie gaat maken.

Yaremchuk wil hogerop en AA Gent gaat meewerken aan een transfer. Dat is iets wat club en speler op het einde van het voorbije seizoen al hebben afgesproken. Op het EK speelde Yaremchuk zich nog wat extra in de kijker en daardoor is de interesse nog wat toegenomen.

AC Milan en AS Roma tonen meer dan normale interesse. Bij Milan denkt men aan een huur met een verplichte aankoopoptie van 15 miljoen euro. AA Gent vraagt echter meer voor zijn sterkhouder. De clubleiding van De Buffalo's wil 25 miljoen euro.

Naar Premier League?

Geen onrealistisch bedrag, want ook Engelse en Duitse ploegen azen op Yaremchuk. In Britse media lezen we dat enkele Premier League-ploegen bereid zijn om een bedrag van 25 miljoen op te hoesten voor Yaremchuk. Arsenal zou één van die teams zijn.

Bij AA Gent mogen ze zich dus al in de handen wrijven: Yaremchuk zal straks de nodige miljoenen in het laatje brengen. Achter de schermen maakt Gent ondertussen werk van de opvolging van Yaremchuk. Zo is Ally Samatta nadrukkelijk in beeld in de Ghelamco Arena.

Poll: Vind jij Yaremchuk 25 miljoen euro waard?

TAGS  I  Oekraïne  I  AA Gent  I  AC Milan  I  AS Roma

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022