'EK-sensatie Alexander Isak versiert supertransfer van 70 miljoen'

'EK-sensatie Alexander Isak versiert supertransfer van 70 miljoen'
Donderdag 24 juni 2021 - 20:00   I   door Redactie

Een goed EK spelen, opent deuren. Dat weet nu ook Alexander Isak. De 21-jarige spits, bijgenaamd 'De Giraf', is één van de revelaties op EURO 2020. Een absolute toptransfer wenkt voor Isak.

Isak ligt nog tot midden 2024 onder contract bij Real Sociedad, maar dat contract zal hij niet uitdoen. Integendeel: de Zweedse international mag zich opmaken voor een overstap naar het grote Real Madrid. Dat melden diverse Spaanse media.

Speciale aandacht

Real kwam Isak tijdens het voorbije seizoen natuurlijk al op het spoor. Dat de 21-jarige spits bij Real Sociedad zeventien doelpunten had gemaakt, was De Koninklijke niet ontgaan.

Op het EK volgden de scouts van Real de prestaties van Isak dan ook met speciale aandacht. Ze wilden zien hoe de jongeling zich zou profileren op een groot toernooi. Isak maakte indruk in de groepsfase en heeft zelfs de meest kritische mensen bij Real Madrid voor zich weten te winnen.

(Lees verder onder de afbeelding)

70 miljoen

Real wil Isak daarom zo snel mogelijk aan de haak slaan. De spits geniet ook interesse van Arsenal, maar zou dromen van een overstap naar Real Madrid. Real zou bereid zijn om 70 miljoen euro, de afkoopclausule in het contract van Isak, te betalen om de deal te beklinken.

Volgens diverse Spaanse media zou de transfer nog voor het einde van het EK in kannen en kruiken moeten zijn. En dan mag Isak zich binnenkort een ploegmaat van Thibaut Courtois en Eden Hazard noemen.

Poll: Vind jij Isak klaar voor Real Madrid?

TAGS  I  Zweden  I  Real Sociedad  I  Real Madrid  I  Arsenal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024