Club Brugge ziet aanvaller vertrekken: "Hij wil absoluut weg"

Club Brugge ziet aanvaller vertrekken:
Zondag 20 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is naarstig op zoek naar bijkomende versterking om volgend seizoen op de drie fronten te kunnen meestrijden. Ook in de aanval. Zeker nu er daar ook nog iemand op vertrekken staat.

Op de doorgaans goed geïnformeerde website allnigeriasoccer.com valt immers te lezen dat David Okereke absoluut weg wil. Hij zou Club Brugge zelfs al op de hoogte hebben gebracht en wil sowieso voor het sluiten van de zomermercato bij een nieuwe club aan de slag.

Dat Stuttgart zich vorige winter officieel gemeld heeft bij blauw-zwart voor de Nigeriaanse aanvaller was al geweten. Toen weigerden de Bruggelingen echter. Nu ligt dat anders en er zouden drie Franse Ligue 1-clubs in de running zijn. Okereke ligt nog onder contract tot 2023.

Op sportief vlak zou een vertrek geen al te groot verlies zijn - Okereke werd al gewogen en te licht bevonden, maar op financieel vlak is het toch nog wat anders. De spits kwam immers voor een recordbedrag van 6 miljoen euro over van Spezia en daar zal Club Brugge wel wat willen van recupereren.

Poll: Zou jij het vertrek van Okereke een verlies vinden voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Spezia  I  Stuttgart

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023