Hazard doet monden openvallen in Denemarken-België: "Dit is echt niet normaal"

Hazard doet monden openvallen in Denemarken-België:
Vrijdag 18 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne wees de Rode Duivels donderdagavond de weg in Kopenhagen. Al toonde ook die andere invaller, Eden Hazard, zich belangrijk en beslissend. Hazard gaf de assist bij de 1-2 van De Bruyne en liet zich opmerken met enkele hoogstandjes.

De goesting droop er werkelijk van af bij Hazard. Deze keer kreeg hij een halfuur van Roberto Martínez en Hazard maakte flink wat indruk. Niet alleen met zijn assist voor De Bruyne, maar ook met enkele flitsende acties.

Zo was er een actie waarbij De Bruyne en Hazard onder hun twee de Denen met schaamrood op de wangen achterlieten. En Hazard tekende nog voor een bisnummertje met een heerlijke sleepbeweging.

De échte Eden

"Dit is echt niet normaal" en "De échte Eden is terug", lazen we onder meer op sociale media. En ook in Villa Sporza kregen ze maar niet genoeg van de hoogstandjes van Hazard. “Als je die actie ziet… Schitterend, hé”, aldus analist Gunther Schepens in de studio van de VRT.

“Hazard heeft plezier op het veld. Het lijkt allemaal zo simpel, maar dit is wereldklasse. Ik denk niet dat iemand hier aan tafel dit ooit heeft gedaan. Ik? Als ik zoiets probeerde, dan lag ik ’s anderendaags op de operatietafel”, besloot Schepens, waarna er algemene hilariteit volgde.

De beelden en reacties:

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024