Fatma Taspinar excuseert zich na pijnlijke fout in VRT-journaal: "Komaan, zeg!"

Fatma Taspinar excuseert zich na pijnlijke fout in VRT-journaal:
Donderdag 17 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Dankzij EURO 2020 vertoeft zowat iedereen in voetbalmodus. Al geldt dat klaarblijkelijk niet voor VRT-nieuwsanker Fatma Taspinar. Tijdens het Het journaal laat liet ze zich betrappen op een gênante verspreking.

Tijdens het verslag van Turkije-Wales had Taspinar alle moeite van de wereld met de namen van de Welshmen. En dan vooral met de naam van... Gareth Bale. De sterspeler van Wales werd voor de gelegenheid 'Balé' genoemd. Auwch.

Na de uitzending besefte Taspinar dat ze in de fout was gegaan. Ze was er dan ook als de kippen bij om zich via Twitter te excuseren bij de kijkers. "Wie de Bale misslaat, mag een penalty incasseren. Ik ga spontaan in de strafhoek staan", loste het nieuwsanker het op met een grapje.

De kijkers konden er uiteindelijk wel mee lachen. "Gareth Balé. Ze is niet de grootste voetbalfan", reageert iemand op Twitter. "En zo heeft Fatma Taspinar toch haar wraak op Wales te pakken. Opzichtig de naam van Bale vermangelen in het late journaal", lacht iemand anders.

"Hoor ik dat nu net?"

Een andere kijker begrijpt dan weer niet hoe de fout in het verslag kon sluipen. "Hoor ik nu net de fantastische Fatma Taspinar Gareth Bale [Balé] noemen? Komaan Eén, even je niet voetbalminnend nieuwsanker briefen aub. Ze kan niet alles en iedereen kennen."

TAGS  I  Turkije  I  Wales  I  Italië  I  Zwitserland  I  Rode Duivels

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024