Club Brugge-speler maakt oorlog met blauw-zwart: "Ik wil nooit meer terug"

Club Brugge-speler maakt oorlog met blauw-zwart:
Maandag 14 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Het EK is nog maar afgetrapt of ook de Jupiler Pro League wordt opnieuw op gang getrokken. Zo start Club Brugge start deze week de voorbereiding op het volgende seizoen.

En zoals elk jaar het geval is keren dan een aantal uitgeleende pelers terug. Al hoeft dat niet noodzakelijk fysiek te zijn. Want vaak gaat het om spelers die overbodig zijn en waarvan op voorhand is afgesproken dat ze gewoon moeten verder zoeken naar een nieuwe club.

Michael Krmencik is daar één van. Al is hij net als Dennis wel een geval apart omdat blauw-zwart hoopt van nog serieus wat geld op te strijken aan een verkoop of desnoods een nieuwe verhuur.

Straffe bewoordingen

De kale aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan PAOK Saloniki waar hij bijzonder succesvol was. En dus wilde hij dolgraag blijven, maar de Griekse club had niet de middelen om hem te houden.

Een nieuwe kans bij de landskampioen zit er sowieso niet meer in. En dat is ook helemaal niet wat Krmencik wil. In La Dernière Heure maakte de Tsjechische spits dat nog eens goed duidelijk. Niet de eerste keer, maar deze keer waren zijn bewoordingen wel erg straf.

(LEES VERDER ONDER DE TEKST)

"Ik wil nooit meer terug naar Brugge. Ik heb met mijn vrouw en mijn familie afgesproken dat we teruggaan naar Tsjechië", aldus Krmencik. Vervolgens deed hij er nog een schepje bovenop door te stellen dat Club Brugge aanbiedingen van de Tsjechische topclubs Slavia Praag en Sparta Praag weigert.

Blauw-zwart wil natuurlijk boter bij de vis en laat zich niet zo gemakkelijk onder druk zetten. Het ziet er dus naar uit dat dit een spelletje over en weer wordt die wel eens heel lang zou kunnen duren.

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki  I  Slavia Praag  I  Sparta Praag

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023