Belgische fans snappen niets van opstelling tegen Kroatië: "Hij wil verliezen, hé!"

Belgische fans snappen niets van opstelling tegen Kroatië:
Zondag 06 juni 2021 - 20:00   I   door Redactie

Zondagavond speelt België zijn tweede en laatste voorbereidingsmatch voor het EK. Na het povere gelijkspel tegen Griekenland is de tegenstander nu Kroatië. En Roberto Martínez pakte met een serieuze verrassing uit in de basiself.

De startende elf: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Castagne, Tielemans, Dendoncker, Chadli - Mertens, Carrasco - Lukaku. En dat is niet meteen hetgeen op voorhand verwacht werd.

Geen ervaren trio Alderweireld-Vermaelen-Vertonghen achterin. Denayer neemt de plek in van Vermaelen, die eveneens niet speelde tegen Griekenland en waarmee Martínez het voorzichtig aan wil doen. 

En voorin geen Doku, toch de meest geanticipeerde naam, maar de vertrouwde Mertens. En dat was voor veel supporters toch even slikken, vooral omdat ze de Stade Rennes-aanvaller nog wel eens aan het werk wilden zien.

Zonder matchritme

Maar de meest verrassende naam is die van Nacer Chadli. Geen Thorgan Hazard dus. En daar snapten de Belgische voetbalfans absoluut niets van. Op Twitter gingen ze helemaal los. Vooral het feit dat Chadli zonder matchritme mocht starten ging er niet in.

Poll: Vind jij het te verantwoorden dat Chadli mag starten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Griekenland  I  Kroatië

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024