‘Lionel Messi weigert deal, komst Cristiano Ronaldo plots in stroomversnelling’

‘Lionel Messi weigert deal, komst Cristiano Ronaldo plots in stroomversnelling’
Donderdag 03 juni 2021 - 19:00   I   door Redactie

Lionel Messi blaast binnenkort 34 kaarsjes uit, terwijl Cristiano Ronaldo ondertussen al 36 jaar oud is. De topspelers zitten gezien hun leeftijd in de herfst van hun carrière, maar dat neemt niet weg dat ze dezer dagen de transfergeruchten beheersen.

Het contract van Messi bij Barcelona loopt aan het einde van deze maand af. Een week na zijn verjaardag zou de Argentijn een vrije speler kunnen zijn. Of hij gaat bijtekenen bij Barça of alsnog vertrekt, moet nog blijken. Eén ding is zeker: naar Paris Saint-Germain vertrekt Messi niét.

Messi weigert

PSG klopte niet zo lang geleden aan bij Messi en zijn entourage. De Parijse grootmacht wilde hemel en aarde bewegen om Messi naar het Parc des Princes te halen. Een lucratief contract lag te wachten op het bureau van PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi, maar volgens AS weigerde Messi een overstap.

Het zou erop kunnen wijzen dat de 33-jarige Messi van plan is om zijn aflopende overeenkomst bij Barcelona alsnog te verlengen. Bij PSG hebben ze het dossier Messi verticaal geklasseerd. De Fransen richten nu hun pijlen op... Cristiano Ronaldo.

25 miljoen voor Ronaldo?

Door het afzeggen van Messi, is Ronaldo nu dé topprioriteit van PSG. Dat meldt AS. Volgens de Spaanse krant zijn de eerste contacten tussen PSG en Ronaldo reeds gelegd. CR7 zou niet onwelwillend tegenover een verhuis naar Parijs staan.

Ronaldo ligt nog één jaar onder contract bij Juventus en zou beschikbaar zijn voor een transfersom van 25 miljoen euro. Een peulschil voor een kapitaalkrachtige club als PSG. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Wie vind jij de beste speler?

TAGS  I  Barcelona  I  Juventus  I  PSG  I  Manchester United

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024