Onverwachte wending in transferdossier Noa Lang: 'Transfer van 15 miljoen'

Onverwachte wending in transferdossier Noa Lang: 'Transfer van 15 miljoen'
Dinsdag 01 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Noa Lang (21) heeft een ge-wel-dig eerste seizoen bij Club Brugge achter de rug. Lang pakte de titel en blonk ook zelf enorm uit. Het leverde hem onder meer de Speler van het Jaar-trofee op bij blauw-zwart. En nu een transfer?

De voorbije weken had het er alle schijn van dat Lang na amper één seizoen alweer zou vertrekken bij Club Brugge. AC Milan snuffelde aan de Nederlandse aanvaller, Leeds United toonde zich zelfs vrij concreet.

Diverse Britse media meldden al dat Lang op weg was naar Leeds. Al lijkt het uiteindelijk toch niet zover te komen. Het Duitse Bild weet dat Leeds United niet voor Lang, maar wel voor Wolfsburg-aanvaller Josip Brekalo (22) gaat.

(Lees verder onder de afbeelding)

Te duur

De twee liggen voor Leeds United al een tijdje met elkaar in de weegschaal. Daar waar Lang in eerste instantie topprioriteit leek, blijkt de smaakmaker van Club Brugge toch net iets te duur voor The Whites. Daarom verandert Leeds nu het geweer van schouder.

Brekalo zou voor om en bij de 15 miljoen euro weg kunnen bij Wolfsburg. Hij is zo meteen 10 miljoen goedkoper dan Lang. Leeds United en Wolfsburg zijn al aan het onderhandelen over een deal van 15 miljoen.

Goed nieuws voor Club

Bij Club Brugge zullen ze dat niet eens zo erg vinden. Het is een publiek geheim dat voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert de 21-jarige Lang graag nog een seizoen in Brugge willen houden.

Poll: Vind jij dat Noa Lang nog een jaar bij Club Brugge moet blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds United  I  AC Milan  I  Wolfsburg

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022