Nicolas Lombaerts verrast en wordt trainer in Jupiler Pro League

Nicolas Lombaerts verrast en wordt trainer in Jupiler Pro League
Vrijdag 28 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts is vanaf volgend seizoen opnieuw op de Belgische voetbalvelden te zien. De 36-jarige Lombaerts wordt geen jeugdtrainer, maar wel T2 van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Dat Lombaerts bij AA Gent aan de slag zou gaan, hing al een tijdje in de lucht. Aanvankelijk speelde Gent met het idee om Lombaerts jeugdtrainer te maken. De gewezen Rode Duivel zou de U16 van De Buffalo’s onder zijn vleugels nemen. Op die manier zou Lombaerts, die bezig is met de trainerscursus, zich in de luwte kunnen ontwikkelen als coach.

Balette & Belhocine

Doordat Peter Balette vanaf volgend seizoen de rol van teammanager op zich zal nemen, zocht AA Gent plots een nieuwe assistent-trainer. De naam van Karim Belhocine viel al snel, maar bij het Gentse bestuur was niet iedereen gewonnen voor een terugkeer van de bij Charleroi ontslagen coach.

Enter Lombaerts. Het jeugdproduct van Club Brugge brak als jonge gast door bij AA Gent en is er nog steeds kind aan huis. Hij twijfelde geen seconde toen hij de kans kreeg om T2 van Hein Vanhaezebrouck te worden. Vanhaezebrouck en Lombaerts wacht komend seizoen de opdracht om AA Gent in play-off 1 te parkeren.

TAGS  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Zenit Sint-Petersburg

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024