Niemand die kan geloven wat Neymar hiér uitsteekt: "Dit is pure karma!" (VIDEO)

Niemand die kan geloven wat Neymar hiér uitsteekt:
Maandag 24 mei 2021 - 10:30   I   door Redactie

Was Club Brugge in België de te verwachten kampioen, dan is het in Frankrijk helemaal anders uitgedraaid. Niet torenhoog favoriet PSG, maar wel het nietige Lille. Dat tot frustratie van Neymar.

Door de 1-2-winst van Lille bij Angers was de ex-ploeg van Eden Hazard verzekerd van de titel. En deed de zege van PSG op het veld van Brest er zelfs helemaal niet toe. En dat deed pijn bij de trotse en bij momenten arrogante Parijzenaars.

Een beeld dat symbolisch was voor het verloop van de competitie in de Ligue 1 was dat van Neymar die zich in de aanvangsminuten van de match achter de bal zette om een strafschop binnen te trappen.

Maar dat was buiten de doelman van Brest gerekend. Die begon een psychologisch spelletje en liet zijn volledige linkerhoek open door opvallend rechts in doel te gaan staan. Met succes, want Neymar plaatste de penalty lompweg naast.

Hoongelach

En dat kwam de Braziliaanse superster op heel wat hoongelach te staan. Velen vonden het karma voor zijn gedrag waarmee hij niet alleen vaak het bloed van onder de nagels van de tegenstander haalt, maar ook van de vele fans en tv-kijkers.

TAGS  I  PSG  I  Lille  I  Brest  I  Angers

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022