'Club Brugge troeft Anderlecht erg pijnlijk af op transfermarkt'

'Club Brugge troeft Anderlecht erg pijnlijk af op transfermarkt'
Vrijdag 14 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht wil zo snel mogelijk opnieuw aanknopen met successen. Het wil kunnen wedijveren met Club Brugge, maar dat wordt niet bepaald simpel. Dat blijkt onder meer uit de ontwikkelingen op de transfermarkt.

Enkele dagen geleden werd duidelijk dat Club Brugge en Anderlecht op Ilias Chair (23) azen. De Marokkaanse Belg heeft een prima seizoen achter de rug bij Queens Park Rangers en kan via de grote poort terugkeren naar de Jupiler Pro League.

Alleen melden diverse Britse bronnen nu dat Chair absoluut geen spek is voor de bek van Anderlecht. Paars-wit heeft omwille van financiële redenen al snel moeten afhaken in het dossier.

Club schakelt RSCA uit

Club Brugge zou aan QPR laten weten hebben dat het bereid is om ver te gaan voor Chair. Het wil de nodige miljoenen ophoesten. Op die manier schakelde het Anderlecht meteen uit. RSCA kan niet fors investeren en zal Chair bijgevolg niet kunnen halen.

Een mokerslag voor Anderlecht, dat Chair nochtans heel graag had aangetrokken. Pijnlijk ook, want de Brusselaars kunnen voorlopig niet wedijveren met Club Brugge. Nu moeten ze er in het Lotto Park zelfs rekening mee houden dat Chair straks bij Club Brugge schittert. Vervelend.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  QPR

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024