'Anderlecht verbaast vriend en vijand met deze inkomende transfer'

'Anderlecht verbaast vriend en vijand met deze inkomende transfer'
Dinsdag 04 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is van plan om toe te slaan op de transfermarkt. Paars-wit maakt werk van versterking en... Jacob Bruun Larsen (22) is één van de prioriteiten van RSCA geworden.

Anderlecht nam Bruun Larsen tijdens de voorbije transferperiode op uitleenbasis over van Hoffenheim. De Deen werd met hoge verwachtingen naar het Lotto Park gehaald, maar kende de nodige problemen om zich door te zetten.

Beslissend

Bruun Larsen zat de voorbije weken vaak op de bank, maar tegen Club Brugge toonde hij zich - als invaller - beslissend. De winger jaste een vrijschop schitterend tegen de touwen. Het hielp RSCA aan een punt. En daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld.

Volgens La Capitale wil Anderlecht de 22-jarige Bruun Larsen - tegen de verwachtingen in - langer in België houden. De jongste weken maakt Bruun Larsen steeds meer indruk op training en bij RSCA geloven ze hard in de speler.

Paars-wit hoopt Bruun Larsen definitief over te nemen, al is het niet zeker of dat zal lukken. Mogelijk probeert Peter Verbeke om de speler nog een seizoen extra te huren van Hoffenheim.

Poll: Vind jij dat Anderlecht Bruun Larsen moet houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Hoffenheim

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022