Antwerp begaat grote blunder: ‘Club, Genk en RSCA lachen in hun vuistje’

Antwerp begaat grote blunder: ‘Club, Genk en RSCA lachen in hun vuistje’
Vrijdag 30 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

De play-offs moeten nog goed en wel beginnen, maar aan animo is er momenteel geen gebrek in het Belgische voetballandschap. Met dank aan Royal Antwerp FC. De recente ontwikkelingen op de Bosuil hebben voor flink wat ophef gezorgd, dat is duidelijk.

Begin deze week tekende Lior Refaelov, in juni einde contract bij Antwerp, een voorcontract bij Anderlecht. In de zomer maakt de Gouden Schoen de overstap naar het Lotto Park. Vervolgens besliste Antwerp om Refaelov dit seizoen niet meer in actie te laten komen.

The Great Old schiet op die manier vooral zichzelf in de voet. In de allesbeslissende fase van het seizoen moet Refaelov, ontegensprekelijk één van de beste spelers van de ploeg, aan de kant blijven. Bij de concurrentie vinden ze het niet erg dat Antwerp een blunder beging door het contract van Refaelov niet te verlengen.

In eigen vel gesneden

"Antwerp schakelde zelf zijn beste speler uit. Club, Genk en Anderlecht lachen in hun vuistje", schrijft Het Laatste Nieuws. "The Great Old dreigt zo serieus in eigen vel te snijden. Ook de kleedkamer werd niet gehoord, spelers vielen uit de lucht. En hoe zou Frank Vercauteren zich voelen? Het was duidelijk dat hij Refaelov er graag bij wou", besluit de krant.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024