Clement over mogelijk vertrek bij Club Brugge: “Deze keuze heb ik gemaakt”

Clement over mogelijk vertrek bij Club Brugge: “Deze keuze heb ik gemaakt”
Vrijdag 30 april 2021 - 14:25   I   door Redactie

Philippe Clement is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Club Brugge en het ziet er naar uit dat hij voor de tweede keer op rij kampioen gaat worden met blauw-zwart. Buitenlandse ploegen zouden al naar de diensten van de succestrainer lonken.

Zelf wil Clement niet vooruitlopen op de zaken. De trainer van Club Brugge richt de blik nu enkel en alleen op de play-offs. Met randzaken wil hij zich absoluut niet bezighouden. Daarom wil hij pas na het seizoen praten met zijn bazen.

"Het is simpel, hoor"

“Ja, dat heb ik beslist in overleg met Club. Maar welke keuze je ook maakt, daar gaan mensen wel iéts van maken", vertelde Clement vrijdag op het persmoment in aanloop naar de klassieker Club Brugge-Anderlecht.

"Maar het is eigenlijk heel simpel, hoor: ik lig nog één jaar onder contract bij Club Brugge en mijn focus ligt nu op het behalen van een nieuwe titel", voegde de oefenmeester van blauw-zwart er meteen nog aan toe.

(Lees verder onder de afbeelding)

"Na het seizoen tijd genoeg voor andere zaken"

“Ik wil dat zo houden. Zowel binnen als rond Club Brugge moet de focus op het behalen van de titel liggen. Daarna is er tijd genoeg voor andere zaken", benadrukte Clement.

Toen hij niet veel later nog een vraag omtrent zijn toekomst kreeg, reageerde Clement al licht geïrriteerd: "Kijk, ik heb daarnet al geantwoord op een gelijkaardige vraag. Mijn focus ligt op dit seizoen", sloot de coach van Club het hoofdstuk af.

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen nog trainer van Club Brugge zal zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024