‘Club Brugge gaat strijd aan en wil Ajax beroven van goudhaantje’

‘Club Brugge gaat strijd aan en wil Ajax beroven van goudhaantje’
Vrijdag 16 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge is de voorbije jaren enorm gegroeid. Dat komt ook duidelijk tot uiting op de transfermarkt. Zo gaat blauw-zwart nu zelfs de strijd aan met de Nederlandse grootmacht Ajax.

Zweedse bronnen melden dat Club Brugge zich in de strijd om de beloftevolle  Akinkunmi Amoo (18) heeft gemengd. De Bruggelingen willen korter op de bal spelen en Ajax het nakijken geven in dit dossier. Club zou Amoo graag zo snel mogelijk weghalen bij zijn huidige werkgever Hammarby.

Amoo, een kleine en snelle vleugelaanvaller, staat te boek als een groot talent met veel potentieel. Aangezien Club Brugge op zoek is naar vers bloed voor op de flanken, is het niet onlogisch dat het bij deze speler is uitgekomen. Amoo zou Philippe Clement volgend seizoen meer opties kunnen bieden.

Recordbedrag

Een goedkope operatie wordt het echter niet. Hammarby wil een recordbedrag opstrijken voor Amoo. Dat zou betekenen dat de Zweedse ploeg meer wil dan de 3,85 miljoen euro die het in 2019 kreeg voor… Odilon Kossounou. Een stevig bedrag, maar Club houdt dus wel goede herinneringen over aan onderhandelingen met Hammarby.

Poll: Vind jij dat Club Brugge vol voor deze speler moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Hammarby

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024