‘Bart Verhaeghe woest na verlies, Club Brugge wil meteen toptransfer regelen’

‘Bart Verhaeghe woest na verlies, Club Brugge wil meteen toptransfer regelen’
Maandag 12 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

De nederlaag op het veld van RSC Anderlecht zindert na bij Club Brugge. Niet alleen de spelers en de trainer zijn teleurgesteld, ook voorzitter Bart Verhaeghe is niet goed van het verlies tegen de grote rivaal.

Bart Verhaeghe was naar verluidt woest na de nederlaag in het Lotto Park. De Club-voorzitter is niet te spreken over de manier waarop zijn ploeg de match uiteindelijk nog uit handen gaf. En dat na eigenlijk zeventig minuten gecontroleerd te hebben.

Bronnen rond Club melden dat Verhaeghe aan Vincent Mannaert heeft laten weten dat Club Brugge met het oog op volgend seizoen nood heeft aan versterking. Er zou vanaf nu een versnelling hoger geschakeld worden op de transfermarkt.

Te weinig kwaliteit bij wisselspelers

Blauw-zwart gaat op zoek naar een nieuwe flankaanvaller én een extra centrale middenvelder. Het is Verhaeghe en Mannaert in de voorbije weken immers opgevallen dat er op die posities te weinig kwaliteit voorhanden is om te wisselen. Iets waar dringend verandering in moet komen.

In zijn zoektocht naar nieuwe spelers mikt Club Brugge alleszins hoog. Het wil spelers halen die met de huidige basispionnen kunnen wedijveren voor een plek in de ploeg van Philippe Clement. Club hoopt zo snel mogelijk een eerste toptransfer te realiseren.

Poll: Vind jij dat Club Brugge nood heeft aan versterking?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024