Nabil Dirar kiest voor verlengd verblijf in Jupiler Pro League: "Dichter bij familie"

Nabil Dirar kiest voor verlengd verblijf in Jupiler Pro League:
Zaterdag 10 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Er werden veel vraagtekens gezet bij zijn terugkeer naar België en Nabil Dirar heeft die bij Club Brugge ook niet kunnen uitwissen. Toch heeft hij geen spijt en wil hij het liefst in België blijven.

Al zullen daar wel nog wat onderhandelingen aan te pas komen. "Ik lig nog een jaar onder contract bij Fenerbahçe", vertelt Dirar in Het Nieuwsblad. "Na dit seizoen moet ik terug naar Turkije." Al is het nu al zeker dat Fenerbahçe niet meer op de flankspeler zit te wachten. 

Dus moet er een andere oplossing komen, want in juni loopt zijn uitleenbeurt aan Club Brugge dus ten einde. "Ik heb ook andere voorstellen in Turkije", bekent Dirar. "Maar ik ben niet zeker of ik daarop inga. Want terugkeren naar België heeft me deugd gedaan."

En daar geniet hij met volle teugen van. "Het is aan me te zien. Ik ben gelukkig omdat ik dichter bij mijn familie en vrienden woon. Eén of twee keer per week ga ik naar Brussel. Niet meer, want al dat autorijden is niet goed voor mijn spieren."

Meer speelminuten

In zijn omgeving valt te horen dat de beslissing al gevallen is: Dirar wil en zal in België blijven. Bij Club Brugge wordt zo goed als onmogelijk, maar een andere Jupiler Pro League-club ziet de Belgische Marokkaan wel zitten, vooral ook omdat hij dan meer speelminuten zou kunnen maken. Afwachten wat er uit de bus komt.

Poll: Kan Dirar nog van waarde zijn bij een andere JPL-club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024