'Fans geschokt: Lukaku neemt afscheid van Inter met twintigste treffer en eerste titel'

'Fans geschokt: Lukaku neemt afscheid van Inter met twintigste treffer en eerste titel'
Zondag 04 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Nog maar eens de held. Met zijn twintigste doelpunt van het seizoen bezorgde Romelu Lukaku Inter de zege op het veld van Bologna. En daarmee is de titel ook zo goed als binnen. Een mooier afscheidscadeau bestaat er niet.

Want met nog negen speeldagen te gaan telt Inter nu maar liefst acht punten voorsprong op Milan én heeft het ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Dat wordt in de resterende weken dus gewoon aftellen naar de titelviering.

Aftellen wordt het ook voor Romelu Lukaku. Want volgens bronnen is zijn avontuur bij Inter in juni defintitief afgelopen. En dat zou alles te maken hebben met de penibele financiële situatie van de Italiaanse topclub. Zo is er nog steeds achterstand met de spelerssalarissen. 

Voor de supporters van Inter komt zo hun ergste nachtmerrie uit. Zij waren met Lukaku als lokomotief immers al aan het dromen over een nieuwe hegemonie in het Italiaanse voetbal die nog jaren zou duren.

Gerust gemoed

Maar het zal dus bij dat ene seizoen blijven. Voor Lukaku zelf was de eerste zorg een (allereerste) trofee winnen met een club, maar nu de titel zo goed als binnen is, kan hij met een gerust gemoed vertrekken.

Waar zijn bestemming ligt is nog niet bekend, maar met zijn huidige status als één van de beste spitsen ter wereld is er aan gegadigden alleszins geen gebrek.

Poll: Doet Lukaku er goed aan om te vertrekken bij Inter?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Bologna

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024