Transferbom bij Club Brugge: 'Deze club wil 20 miljoen betalen voor Vanaken'

Transferbom bij Club Brugge: 'Deze club wil 20 miljoen betalen voor Vanaken'
Vrijdag 02 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Het is goed mogelijk dat Club Brugge in de zomer sterspeler Hans Vanaken (28) kwijtspeelt. Het Engelse West Ham United heeft de interesse in Vanaken nieuw leven ingeblazen én is bereid om miljoenen te betalen.

Express Football en Sport Witness melden dat West Ham in het tussenseizoen een nieuwe poging gaat ondernemen om Vanaken naar Londen te lokken. De Engelse subtopper ving vorige zomer bot bij Club Brugge én Vanaken, maar dat neemt niet weg dat trainer David Moyes de middenvelder er nog steeds bij wil.

Dat The Hammers de spelmaker van Club Brugge absoluut naar Engeland willen halen, blijkt ook uit het bedrag dat ze veil hebben. West Ham zou volgens de hierboven vermelde media liefst 20 miljoen over hebben om Vanaken los te weken bij blauw-zwart. Dat bedrag jaagt ongetwijfeld een schokgolf door het Belfius Basecamp in Knokke-Heist.

Werkt Club mee?

Afwachten of Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert bereid zijn om Vanaken te laten gaan. De 28-jarige Vanaken ligt nog tot de zomer van 2025 onder contract in het Jan Breydelstadion. Bovendien zijn club en speler nog niet op elkaar uitgekeken. Al kan een bod van 20 miljoen euro misschien wel voor verandering zorgen.

Poll: Vind jij 20 miljoen euro een correcte prijs voor Hans Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024