'Club staat machteloos: Blauw-zwart ziet sterspeler naar Dortmund trekken'

'Club staat machteloos: Blauw-zwart ziet sterspeler naar Dortmund trekken'
Woensdag 31 maart 2021 - 19:30   I   door Redactie

De kans dat Club Brugge komende zomer één of meerdere sterkhouders verliest is bijzonder groot. En in de zoektocht naar versterking voor volgend seizoen ziet het ernaar uit dat blauw-zwart een stevige opdoffer te verwerken krijgt.

De Bruggelingen wilden zich maar wat graag versterken met het Griekse supertalent Christos Tzolis (19), maar die lijkt nu op weg naar Duitsland. Griekse en Duitse bronnen melden immers dat Tzolis zijn carrière gaat verderzetten bij ... Borussia Dortmund.

De Duitse topclub zou reeds in vergevorderde onderhandelingen zijn met PAOK Saloniki én de zaakwaarnemer van Tzolis. Een officiële deal zou slechts een kwestie van tijd zijn. Tzolis kan ook naar Manchester United en dus ook Club Brugge, maar de flankaanvaller zou nu dus kiezen voor een overstap naar de Bundesliga. 

Mannaert en co. hadden echt gehoopt om Tzolis in de zomer naar Jan Breydel te halen. Eerdere pogingen tijdens de wintermercato waren al mislukt, zelfs met het betrekken van Michael Kremcik, nu op huurbasis bij PAOK. Het lijkt er dus op dat Club een andere flankaanvaller zal moeten zoeken.

Poll: Waar zal Tzolis volgend seizoen spelen volgens jou?

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022