Roberto Martinez wekt verbazing en zag een grote uitblinker bij Rode Duivels

Roberto Martinez wekt verbazing en zag een grote uitblinker bij Rode Duivels
Zondag 28 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Povertjes. De prestatie van de Rode Duivels in Tsjechië was niet bepaald om over naar huis te schrijven. Toch zag bondscoach Roberto Martinez één uitblinker tussen de spelers die van hem aan de partij mochten beginnen.

Martinez moest noodgedwongen enkele wijzigingen doorvoeren. Thomas Vermaelen haakte geblesseerd af, terwijl Thomas Meunier en Thorgan Hazard van de Duitse overheid niet naar Tsjechië mochten afreizen. Centraal achterin kreeg Jason Denayer daardoor een basisplaats.

Goede test

Ondanks het feit dat Denayer het af en toe knap lastig had en in moeilijkheden werd gebracht, kreeg de Lyon-speler lof van Martinez. "Het was een goede test voor het EK want dit is niet alleen belangrijk voor de WK-voorronde, het gaat ook om de selectie voor het EK", aldus Martinez bij Het Nieuwsblad.

"In dat opzicht maakten Denayer en Trossard een goede beurt. Ook de invalbeurt van Foket was sterk", benadrukt de bondscoach nog. Van de basisspelers vond Martinez Denayer dus de beste man op het veld. Toch wel een erg opvallende keuze, coach...

Poll: Vond jij Denayer goed tegen Tsjechië?

TAGS  I  Tsjechië  I  Rode Duivels  I  Lyon

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024