Miskoop Michael Krmencik blijft maar uithalen naar Club Brugge

Miskoop Michael Krmencik blijft maar uithalen naar Club Brugge
Vrijdag 26 maart 2021 - 13:30   I   door Redactie

Zaterdag trekken de Rode Duivels naar Tsjechië waar ze hun tweede van drie WK-kwalificatie-interlands afwerken. Opvallende naam bij de tegenstander in de spits: Michael Krmencik.

Bijna letterlijk weggehoond bij Club Brugge. Door de fans, maar evenzeer door ploegmaats, trainer en het bestuur. "Trainer Philippe Clement zei Michael in een gesprek dat hij niet goed genoeg was. En dan heeft hij beslist om weg te gaan", vertelt Jakub Konecny in Het Laatste Nieuws. Hij volgt de Tsjechische competitie en nationale ploeg voor 'Denik Sport' al jarenlang op de voet. 

De aanvaller werd vervolgens uitgeleend aan PAOK Saloniki waar hij plots wel rendeerde en aan scoren toekwam. "In Thessaloniki voelt hij zich thuis", vervolgt Konecny. "Vorige week sprak hij in een interview over het mooie weer, de zee en hoe comfortabel hij zich in Griekenland voelt."

"Zijn familie is er gelukkig - de Krmenciks willen er koste wat het kost blijven. Terwijl Michael bij Club Brugge klaagde over de vele testen en de té wetenschappelijke aanpak: 'Ik voetbal liever dan dat ik elke dag in een potje moet plassen', gromde hij. "Hij voelde zich er niet goed, terwijl zijn vrouw en kinderen het er écht niet naar hun zin hadden."

Nieuwe nachtmerrie

Het is duidelijk: een terugkeer naar Club Brugge ziet Krmencik dus absoluut niet zitten. Maar omgekeerd is dat evenzeer het geval. De oplossing zal er wellicht komen in een nieuwe uitleenbeurt of een definitieve verkoop. Anders zal de Tsjechische spits een nieuwe nachtmerrie beleven.

Ondertussen kan Krmencik zaterdag tegen de Rode Duivels een statement maken. "Natuurlijk wil hij zich bewijzen - dit kan voor hem een héél speciale match worden", aldus zijn makelaar Daniel Smejkal. "Iedere internationale wedstrijd is belangrijk, maar hij lijkt me extra gebrand om het ongelijk van 'de Belgen' te bewijzen."

Poll: Zal Krmencik zaterdag het ongelijk van Club Brugge kunnen bewijzen, denk je?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki  I  Rode Duivels  I  Tsjechië

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024