Nmecha maakt indruk bij Duitsland: “Wat doet die nog bij Anderlecht?!” (VIDEO)

Nmecha maakt indruk bij Duitsland: “Wat doet die nog bij Anderlecht?!” (VIDEO)
Donderdag 25 maart 2021 - 08:30   I   door Redactie

Woensdag ging het EK U21 van start. Enkele jonge spelers uit de Jupiler Pro League zijn van de partij en lieten zich onmiddellijk zien. AA Gent-speler Nicklas Dorsch speelde een sterke pot bij Duitsland, waar Anderlecht-speler Lukas Nmecha zich dan weer beslissend toonde.

Duitsland won woensdagavond meteen met 0-3 van mede-organisator Hongarije. De Duitsers moesten lang wachten op het openingsdoelpunt, maar op het uur brak Nmecha de ban. Hij etaleerde zijn sprongkracht en kopte een perfect gemeten voorzet hard tegen de touwen.

Via twee goals van Wolfsburg-speler Ridle Baku werd het nog 0-3. Bij het laatste doelpunt bewees Nmecha overigens ook dat hij een laatste pass kan geven, ware het niet dat RB Salzburg-speler Mergim Berisha zijn knal op de lat uiteenspatte. In de herneming trapte Baku vervolgens wél raak.

"Hij was écht goed"

Duitsland miste zijn start dus niet en Nmecha krijgt op sociale media veel complimenten. "Hij was écht goed", "Zou hij goed genoeg zijn voor Manchester City?" en "Wat doet die jongen nog in België bij Anderlecht?", lezen we onder meer in de reacties. Bekijk hieronder Nmecha's goal én zijn pass die de 0-3 inluidde:

Poll: Ben jij onder de indruk van wat Nmecha presteert?

TAGS  I  Hongarije  I  Duitsland  I  Wolfsburg  I  RB Salzburg  I  Anderlecht  I  AA Gent

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022