Frank Vercauteren mogelijk alweer weg bij Antwerp

Frank Vercauteren mogelijk alweer weg bij Antwerp
Zondag 21 maart 2021 - 11:30   I   door Redactie

Frank Vercauteren volgde eerder dit seizoen Ivan Leko op als hoofdcoach van Royal Antwerp FC. Of de ervaren oefenmeester na de huidige campagne ook aanblijft op de Bosuil, is echter nog niet duidelijk. Het is goed mogelijk dat Vercauteren snel weer vertrekt.

Vercauteren tekende een contract tot eind dit seizoen en voorlopig is er nog geen duidelijkheid omtrent zijn toekomst. “We hebben onderling beslist dat we zo snel mogelijk een oplossing zouden zoeken. Dat heeft niets te maken met het feit dat ik bewust voor een korte passage bij Antwerp heb gekozen of dat ik hier geld kom rapen. Mijn privésituatie speelt mee in mijn beslissing”, benadrukt Vercauteren in een gesprek met Eleven Sports.

Het gezin van Vercauteren bleef in Rusland en dat maakt het moeilijk voor de trainer. Het is de voornaamste reden waarom Vercauteren straks alweer zou kunnen vertrekken. “Met Antwerp was er afgesproken om in maart te praten over hoe het straks verder moet, maar eigenlijk kan ik er geen datum op kleven. Veel zal afhangen van deze pandemie en de zaken die mogelijk zijn op familiaal vlak”, benadrukt de T1 van Antwerp.

"Dat is compleet uit den boze"

“We denken na over een oplossing en werken daar ook aan. Maar ik heb geen goesting om nog eens negen maand mijn familie te moeten missen”, maakt Vercauteren ook meteen duidelijk. “Dat is compleet uit den boze. We moeten een oplossing vinden. Dus we zien wel wat het geeft”, laat Vercauteren alle opties open. Maar bij Antwerp houden ze dus toch best rekening met een relatief snelle scheiding.

Poll: Denk jij dat Vercauteren volgend seizoen nog trainer van Antwerp zal zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024