Geërgerde Théo Bongonda haalt zwaar uit: "Wat wil je dat ik zeg?!"

Geërgerde Théo Bongonda haalt zwaar uit:
Zaterdag 20 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Vrijdagavond spijkerde Théo Bongonda zijn statistieken nog eens bij. Met een extra assist blijft hij belangrijk voor KRC Genk. Maar dat wordt naar eigen aanvoelen niet als vol aanzien.

Toch niet door bondscoach Roberto Martínez. Want in de nochtans heel brede selectie voor de WK-kwalificatie-interlands van maar liefst 33 spelers is er van Bongonda geen spoor te bekennen. Niet voor het eerst.

En dat frustreert de flankaanvaller mateloos. Hij kent het gevoel om als international erkend te worden, want hij er was er zowel bij jeugdselecties van de U19 als de beloften regelmatig bij. Maar bij de grote jongens is het er nog niet van gekomen.

Na afloop van KRC Genk-Standard vrijdagavond liet hij zich voor de camera's van Eleven Sports even gaan: "Ik weet niet wat ik nog moet doen om opgeroepen te worden." Veel meer kwam er niet meer uit, wellicht uit zelfbescherming.

Zwaar op de maag

Toen ook RTBF de niet-selectie ter sprake bracht, was het hek helemaal van de dam. "Ik heb hier niets meer over te zeggen, wat wil je dat ik nog zeg!?" Om maar te zeggen dat het zwaar op de maag ligt. En dat bovenop het feit dat hij zich bij KRC Genk ook niet altijd even gewaardeerd voelt.

Poll: Verdient Bongonda een selectie?

TAGS  I  KRC Genk-Standard  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024