Club Brugge speelt Noa Lang opnieuw even kwijt

Club Brugge speelt Noa Lang opnieuw even kwijt
Maandag 15 maart 2021 - 11:30   I   door Redactie

Hij is nog maar net goed en wel terug na zijn coronabesmetting en daaropvolgende quarantaine of Noa Lang wordt alweer druk gesolliciteerd. Al is het deze keer wel positief nieuws.

Maandagavond mag Lang zijn talent nog eens demonstreren in de inhaalwedstrijd op het veld van AA Gent, maar in maart mag hij dat meteen doen voor een veel groter publiek. De flankaanvaller is immers geselecteerd voor Jong Oranje, de Nederlandse nationale beloftenploeg. 

En niet zomaar een interland, maar wel het EK U21. Jong Oranje neemt het daarin vanaf volgende week in Hongarije op tegen Roemenië, Duitsland en het gastland. Uitstekend nieuws voor Lang, aangezien hij er de vorige keer niét bij was.

Voor Club Brugge betekent dat niet dat het zijn sterspeler zal moeten missen in de competitie, want alle EK-wedstrijden worden afgewerkt tijdens de officiële interlandperiodes. De groepsfase in maart (vanaf volgende week), de knock-outfase eind mei.

"Je hebt een geweldig seizoen"

Was er goed nieuws voor Lang, dan niet voor die andere jonge Nederlander bij Club Brugge. Tatith Chong maakt immers geen deel uit van de selectie. Een extraatje voor Lang is dat de selectie werd bekendgemaakt door voormalige beloften- én huidige internationals van Oranje.

In onderstaande video is (vanaf 2'20") te zien hoe Ryan Babel Lang succes wenst. “Noa, broer, gefeliciteerd met je selectie. Je hebt een geweldig seizoen bij Club Brugge. Ik ben heel trots op je. Ik weet zeker dat je het goed gaat doen.”

Poll: Kan Lang doorgroeien tot Nederlands A-international volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024