'Recordtransfer amper een troost: Club Brugge is Noa Lang kwijt'

'Recordtransfer amper een troost: Club Brugge is Noa Lang kwijt'
Zondag 14 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

Hoelang zal Club Brugge straks kunnen genieten van de titel? Niet bijzonder lang, want straks moet blauw-zwart ook effectief voort zónder Lang. Voor veel geld, dat wel, maar toch steekt het.

Noa Lang is al maanden grof wild op de transfermarkt. Sinds hij in het shirt van Club Brugge ontplofte en de doelpunten en assists aan elkaar reeg, is de belangstelling niet meer bij te houden. 

En nadat eerder zijn makelaar al letterlijk verklaarde dat een vertrek er deze zomer zeker inzit, melden Nederlandse bronnen nu dat de flankaanvaller het ook effectief na één jaar Club Brugge voor bekeken zal houden.

Bij blauw-zwart hinken ze op twee gedachten. Als ze Lang straks moeten verkopen gaan Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert er sowieso vanuit dat de recordsom van Wesley gebroken wordt. De Braziliaanse aanvaller verkaste in de zomer van 2019 voor maar liefst 25 miljoen euro naar Aston Villa. 

Vervanger

Financieel kan blauw-zwart dus een fantastische zaak doen, maar op sportief vlak is het vertrek van de Nederlander natuurlijk een serieuze aderlating. Vooral omdat er geen garanties zijn dat zijn vervanger het even goed zal doen. 

Maar waar ze eerst hoopten om hun goudhaantje nog minstens één seizoen extra aan boord te kunnen houden, beseffen ze nu ook dat het geen zin heeft om een speler tegen zijn zin vast te houden. Dat wordt dus gek genoeg een recordtransfer met spijt.

Poll: Moet Club Brugge Lang toch aan zijn contract houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024