Genk onder grote hoogspanning: "Er zijn zware woorden gevallen"

Genk onder grote hoogspanning:
Donderdag 11 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Met de halve finale van de beker op het veld van Anderlecht zondag staat voor KRC Genk één van de belangrijkste matchen van het seizoen op het programma. Met nog altijd aan het roer: John van den Brom.

Al scheelde het echt niet veel of de Nederlander was enkele weken geleden ontslagen. Hoewel ze het bij KRC Genk altijd proberen ontkennen hebben, lag het hoofd van Van den Brom wel degelijk op het hakblok.

Niet verwonderlijk gezien de resultaten: van Herfstkampioen naar een na de winterstop miserabele 5 op 27. Finaal kozen de Limburgers ervoor om toch met hun trainer door te gaan, waarna de ommekeer werd ingezet met drie zeges op rij. 

Op de Facebook Live-video van KRC Genk lichtte Technisch Directeur Dimitri De Condé toch een tip van de sluier en gaf hij toe dat de spanning te snijden was in die periode. "Er zijn zware woorden gevallen enkele weken geleden", aldus De Condé.

Verval

"Het verval dat we gehad hebben is niet oké. Maar we hebben inmiddels weer stappen gezet." Waarna hij vertrouwen toonde naar de halve finale op het veld van Anderlecht: "We denken ook dat we klaar zijn om opnieuw te winnen, zoals we dat in de voorbije wedstrijden al gedaan hebben."

Poll: Was het de goede beslissing om Van den Brom niet te ontslaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024