'Club Brugge pakt voor play-off 1 nog uit met erg verrassende transfer'

'Club Brugge pakt voor play-off 1 nog uit met erg verrassende transfer'
Donderdag 11 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Onder het motto 'een opportuniteit moet je nooit laten liggen' gaat Club Brugge nog voor het einde van de reguliere competitie een nieuw talent vastleggen. Dat wel eerst nog moet rijpen bij Club NXT.

De waarde van Club NXT is nu ook voor de buitenwereld wel duidelijk. De beloftenploeg die in 1B uitkomt is een kweekvijver voor jonge talenten en dat het project werkt werd de voorbije maand meermaals bewezen. Ignace Van der Brempt, Thomas Van den Keybus, Mustapha Badji. En dan zouden we nog Charles De Ketelaere vergeten.

In navolging van de 19-jarige Venezolaan Daniel Perez gaat Club Brugge nu ook de 18-jarige Nathan Gosselain bij Club NXT stallen. Dat word in La Dernière Heure bevestigd door zijn makelaar. Al zal de linkerflankspeler eerst wel nog testen. "Die test had eigenlijk deze week al moeten plaatsvinden, maar werd uitgesteld omwille van de COVID-uitbraak bij Club Brugge", aldus David Herion.

OHL en KRC Genk

De 18-jarige Gosselain speelde het voorbije seizoen in tweede klasse Amateurs voor Verlaine. Maar hij is zeker geen onbekende in de Jupiler Pro League. In de jeugdreeksen kwam hij immers uit voor OHL en KRC Genk. Naar verluidt is de test slechts een formaliteit en zal Club Brugge hem sowieso aantrekken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  OHL  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024