Vincent Kompany bij Anderlecht gedwongen om andere speler op te stellen

Vincent Kompany bij Anderlecht gedwongen om andere speler op te stellen
Woensdag 10 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Wat een turbulent seizoen voor Anderlecht. Zowel op als naast het veld is het nooit stil geweest. En het moet gezegd, los van de wisselvallige prestaties heeft paars-wit ook wel met pech af te rekenen.

Zo viel er heel slecht nieuws rond Hannes Delcroix te rapen. De centrale verdediger liep een zware knieblessure op en zal na een operatie drie tot vier maanden out zijn. Hij mist zo de rest van het seizoen én het EK. Omdat Delcroix een vaste waarde was, moet Kompany nu noodgedwongen een andere verdediger aan de aftrap brengen.

Het Laatste Nieuws weet dat dat Elias Cobbaut wordt en niét de jonge Lucas Lissens. "Cobbaut is helemaal hersteld van zijn enkelblessure en moet in de cruciale weken voor paars-wit de vervanger worden van Delcroix", stelt de krant.

EK

"Kompany moet hopen dat er achterin niet te veel meer mis gaat, Cobbaut is de enige overgebleven linksvoetige centrale verdediger." Cobbaut werd in het verleden ook opgeroepen voor de Rode Duivels en wordt ook genoemd voor het EK.

"Die staat wel meteen voor de weken van de waarheid, want ook hij werd in het verleden door Martínez al eens opgeroepen voor de Rode Duivels", vervolgt Het Laatste Nieuws. "Wordt hij naast de stand-in bij Anderlecht ook de vervanger van Delcroix bij de Rode Duivels?"

Poll: Wie zal Kompany volgens u opstellen als vervanger van Delcroix?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024