‘Hein Vanhaezebrouck lacht in zijn vuistje na ontwikkelingen bij Club Brugge’

‘Hein Vanhaezebrouck lacht in zijn vuistje na ontwikkelingen bij Club Brugge’
Dinsdag 09 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck was onlangs niet bepaald te spreken over het uitstellen van Club Brugge-AA Gent. De trainer van De Buffalo’s merkte fijntjes op dat het uitstel Club Brugge wel goed uitkwam. Na de recente ontwikkelingen lacht Hein ongetwijfeld in zijn vuistje.

Club Brugge kreeg op het moment zelf wat (noodgedwongen) extra rust, maar staat nu wel voor een druk programma. Komende vrijdag gaat het op bezoek bij Sporting Charleroi, waar het een eerder uitgestelde match moet inhalen. De maandag erop volgt dan weer de Slag om Vlaanderen tegen AA Gent in de Ghelamco Arena.

Vanhaezebrouck en de zijnen zullen het allesbehalve erg vinden. AA Gent kwam maandagavond in actie tegen KV Oostende en kan nu een volledige week toewerken naar de clash tegen Club Brugge. Een welgekomen opsteker voor De Buffalo's.

Puzzelen

Club zal dan weer zijn tenen moeten uitkuisen. Op vier dagen tijd speelt het twee even belangrijke als lastige wedstrijden. Bovendien moet coach Philippe Clement puzzelen, want Bas Dost is nog onzeker en Odilon Kossounou ontbreekt door schorsing.

De Bruggelingen hebben weliswaar een serieuze voorsprong opgebouwd als autoritair leider, maar toch wordt het oppassen. Charleroi en Gent zullen hun huid duur verkopen.

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Sporting Charleroi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024