Club Brugge moet zich neerleggen bij verlies sterkhouder: "Kans groot dat hij vertrekt"

Club Brugge moet zich neerleggen bij verlies sterkhouder:
Woensdag 03 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

In de wetenschap dat een nieuwe titel slechts een kwestie van tijd is, kan Club Brugge zich nu al voorbereiden op volgend seizoen. En dan is het vooral uitkijken naar vervangers voor diegenen die vertrekken.

Want die zullen er sowieso zijn. Blauw-zwart heeft zich zodanig in the picture gespeeld, vooral ook in de Champions League, dat de geïnteresseerde clubs van overal opduiken. En niet alleen voor de bekende namen als Noa Lang en Charles De Ketelaere. Ook Odilon Kossounou is hot. 

AC Milan en Inter waren de eerste gegadigden, maar het zijn voornamelijk Premier League-ploegen die Kossounou willen. Arsenal heeft hem hoog op het verlanglijstje staan en Wolverhampton zou zelfs 20 miljoen euro voor hem veil hebben.

Onderhandelingen

Dat doet speler en manager natuurlijk dromen. "Mijn gevoel is dat hij elke week beter wordt", vertelt zijn manager Patrick Mörk in Sport/Voetbalmagazine. "We zullen zien hoe hij over een paar maanden speelt. Als we dan concrete aanbiedingen krijgen, zullen we zien of we onderhandelingen moeten opstarten. In overleg met Club."

Waarna hij duidelijke taal spreekt en Club nu al waarschuwt. "Odilon leert snel en ik denk dat het zeer goed mogelijk is dat hij volgend seizoen al in een van de grotere competities van de wereld speelt. Er is een grote kans dat hij deze zomer vertrekt."

Poll: Zal Kossounou volgend seizoen nog bij Club Brugge spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Inter  I  Arsenal  I  Wolverhampton

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024