Kijkers Genk-Beerschot hebben het maar over één ding: "Legendarisch"

Kijkers Genk-Beerschot hebben het maar over één ding:
Maandag 22 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

De 1-2-zege op KRC Genk van Beerschot: fantastisch. Het doelpunt van Jan Van den Bergh: werelds. De viering van Jan Van den Bergh: legendarisch.

Was Jan Van den Bergh - met alle respect - tot voor kort een nobele onbekende, dan weet nu iedereen wie de 26-jarige verdediger van Beerschot is. Met dank aan zijn absolute wereldgoal tegen KRC Genk zondag, maar evenzeer aan zijn originele viering. Op Twitter konden de fans het wel smaken.

Van den Bergh kronkelde op een vreemde manier over het veld, maar niemand die het echt kon plaatsen. Tot Beerschot een tip van de sluier lichtte. Zo deelde de club een foto van de viering en van een kruipende rups. "Who did it better?", staat er als bijschrift. "Wie deed het beter?"

Nu of nooit

Van den Bergh zelf gaf volgende uitleg op de website van Beerschot: "Het is een inside joke met Tom Pietermaat, waar we soms mee lachen in de gym. Ik dacht: 'als ik zo'n goal maak, dan kan ik vieren zoals ik wil. Ik wist niet goed wat ik moest doen na dat doelpunt en toen dacht ik, het is nu of nooit."

Poll: Wat was er volgens u mooier?

TAGS  I  KRC Genk  I  Beerschot

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024