‘Teleurgestelde Krmencik maakt Club Brugge het leven ongelofelijk zuur’

‘Teleurgestelde Krmencik maakt Club Brugge het leven ongelofelijk zuur’
Dinsdag 16 februari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge vond hij zijn draai nooit, maar in Griekenland vergaat het Michael Krmencik (27) toch al stukken beter. Toch is de Tsjech nog niet vergeten hoe snel hij bij Club Brugge is doorgestuurd.

Hoewel Krmencik zich goed voelt bij PAOK, maakt de aanvaller het zijn moederclub niet bepaald gemakkelijk. Zo zou Krmencik straks niet als pasmunt gebruikt willen worden als Club Brugge een nieuwe poging onderneemt om Christos Tzolis (18) weg te plukken bij PAOK.

Krmencik ligt dwars

Krmencik en zijn entourage hopen te cashen bij een definitieve transfer naar PAOK óf een andere ploeg. Het zou voor de spits een pak interessanter zijn als hij effectief wordt weggekocht bij Club Brugge. Krmencik en zijn zaakwaarnemer zouden dan recht hebben op een deeltje van de koek.

Als Krmencik in een deal met Tzolis wordt gebruikt, loopt hij centen mis. En dat wil hij absoluut vermijden. Bij Club Brugge zullen ze creatief uit de hoek moeten komen, willen ze Tzolis weghalen bij PAOK en Krmencik tegelijkertijd slijten aan de Grieken.

Poll: Vind jij dat Krmencik voldoende kansen heeft gekregen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024