Peter Vandenbempt spreekt zich uit over Frank Vercauteren: "Zeer moeilijk"

Peter Vandenbempt spreekt zich uit over Frank Vercauteren:
Maandag 15 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Tussen alle afgelastingen door werd er afgelopen weekend ook nog gewoon gevoetbald. Vooral Standard-Antwerp sprong in het oog, waar Vercauteren verder timmerde aan zijn parcours.

De Antwerp-trainer kan terugblikken op een reeks van vijf zeges, één nederlaag en een gelijkspel sinds zijn aankomst op de bosuil. Dat gelijkspel kwam er op het veld van Standard, waar ze even goed hadden kunnen winnen. Dat had ook Peter Vandenbempt gezien. 

"1-1 was een resultaat waar vooral de bezoekers ontevreden mee waren. Terecht, want ik vond Antwerp toch finaal de betere ploeg", aldus de analist bij Sporza. "De eerste twintig minuten waren voor Standard, daarna hadden ze genoeg kansen om het af te maken. Antwerp had ook een penalty verdiend.

Realistisch voetbal

"Logisch dus dat ze niet tevreden waren met 1 punt bij een rechtstreekse concurrent. En ik herhaal, Frank Vercauteren doet exact waarvoor hij naar de Bosuil is gehaald: resultaten halen met realistisch voetbal." Zijn uitleg daarover: "Antwerp is opnieuw een zeer moeilijk te manoeuvreren elftal geworden, dat power kan combineren met goed voetbal."

Poll: Past het realistische voetbal van Vercauteren bij Antwerp?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024