‘Clement krijgt zijn zin, Club Brugge gaat erg straffe transfer afronden’

‘Clement krijgt zijn zin, Club Brugge gaat erg straffe transfer afronden’
Zondag 14 februari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge maakt nu al werk van de volgende transferperiode. De trotse leider uit de Jupiler Pro League wil aan de start van volgend seizoen nog wat sterker voor de dag komen en zou daarom opnieuw een straffe transfer gaan afronden.

Griekse bronnen melden dat Christos Tzolis (18) alweer een stap dichter bij een overgang naar België staat. Het wonderkind van PAOK zou zijn loopbaan in de zomer verderzetten bij Club Brugge. Zoals je eerder al kon lezen zou Club de verhuurde Michael Krmencik in de deal betrekken.

Blauw-zwart had in januari reeds 8 miljoen én Krmencik veil voor Tzolis. Een bod dat PAOK toen weigerde. Omdat coach Philippe Clement hélemaal weg is van Tzolis, zou Club Brugge evenwel alles op alles zetten om de beloftevolle winger binnen te halen. Tzolis is op dit moment topprioriteit voor CEO Vincent Mannaert.

Niet te weigeren bod

Volgens Griekse bronnen gaat Club Brugge een nieuw bod neerleggen bij PAOK. Een niet te weigeren bod. De financiële details van de deal zijn niet bekend, maar Krmencik zou alleszins de omgekeerde beweging van Tzolis moeten maken. De verwachting is dat Club en PAOK binnenkort tot een vergelijk komen en de transfer officialiseren.

Poll: Vind jij dat Club Brugge moet doordrukken voor de komst van Tzolis?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024