Club Brugge wrijft zich in de handen: Krmencik helpt hen toptarget binnen te halen

Club Brugge wrijft zich in de handen: Krmencik helpt hen toptarget binnen te halen
Vrijdag 12 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

De wintermercato is amper gedaan of de zomermercato wordt al voorbereid. Zo snel gaat het tegenwoordig in het moderne voetbal. En dan zijn alle middelen goed om te onderhandelen.

Het inschakelen van ex-spelers bijvoorbeeld. Hetzij om hen een goed woordje te doen bij een potentieel target, hetzij door die ex-spelers in te zetten bij de onderhandelingen. In het geval van Michael Krmencik is dat een stuk eenvoudiger. De Tsjech is immers nog altijd eigendom van Club Brugge. En wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan PAOK Saloniki.

Nu kan hij als dusdanig gebruikt worden om bij de Grieken supertalent Christos Tzolis (18) los te weken. Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat evenwel geweigerd werd. Maar volgens Het Laatste Nieuws zou een nieuwe poging komende zomer wél kans op slagen hebben.

Start niet gemist

Omdat ze bij PAOK de waarde van Krmencik nu goed kunnen inschatten. Met vijf goals in negen matchen heeft zijn start alleszins niet gemist. Bovendien is de spits zelf ook zeer te spreken over zijn nieuwe club. “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven - mijn makelaar is daarover in gesprek met Club", klinkt het.

Blauw-zwart is de Tsjech nog altijd liever kwijt dan rijk en kan hem dus als pasmunt gebruiken voor Tzolis. Eén jaar geleden betaalde het nog zes miljoen euro voor Krmencik, als hij straks weer die som waard is, zal het sowieso gemakkelijker onderhandelen zijn voor de Bruggelingen.

Poll: Zal Krmencik komende zomer opnieuw 6 miljoen euro waard zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024