'Topclub gaat OHL van smaakmaker beroven, eerste bod al binnen'

'Topclub gaat OHL van smaakmaker beroven, eerste bod al binnen'
Maandag 01 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Slachtoffer van het eigen succes, zoals dat dan zo mooi heet. Maar OHL-trainer Marc Brys kan er allerminst mee lachen. Als zijn ploeg immers onthoofd wordt, dreigt de Leuvense club (zwaar) terug te vallen in de rangschikking.

Na de 0-1-nederlaag tegen Beerschot merkte Brys op dat 'key players' Mercier, Sowah en Henry niet meer "de pure vorm tonen die ze lange tijd etaleerden." En voegde hij eraan toe: "Misschien speelde er ook transferitis in sommige hoofden."

Hij doelde daarbij vooral op Thomas Henry, die serieuze interesse geniet. Dat de Franse spits in de belangstelling staat van de Spaanse middenmoter Celta de Vigo was geen geheim. Maar Het Nieuwsblad weet dat er zaterdagochtend ook een bod van Besiktas binnenliep. 

Onderhandelingen

En de krant stelt dat er zondagavond laat nog altijd onderhandeld werd met de Turkse topclub. Dat wil zeggen dat OHL wel degelijk openstaat voor een vertrek van zijn topschutter. Al had Marc Brys dat nog niet meteen door: "Ik denk niet dat OHL zo laat in de transferperiode nog zal meewerken aan het vertrek van een belangrijke speler." Vergeefse hoop?

Poll: Is het verstandig om je topschutter te verkopen op de laatste dag van de transfermarkt?

TAGS  I  OHL  I  Beerschot  I  AA Gent  I  Celta de Vigo  I  Besiktas

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023