'Simon Deli verbaast Club Brugge met verrassende transfer'

'Simon Deli verbaast Club Brugge met verrassende transfer'
Maandag 01 februari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Een vertrek zat er al langer aan te komen. Simon Deli is bij Club Brugge onderaan de pikorde verzeild geraakt en zelfs helemaal overbodig. Maar de oplossing komt opeens uit het niets.

Het leek lange tijd Fenerbahçe te worden. Maar die transfer strandde op de transfersom waarover maar geen akkoord kon worden bereikt. Vervolgens kwam Saint-Etienne in beeld, maar ook daar kon geen overeenkomst worden afgesloten.

Dat lijkt nu wel te lukken met... Slavia Praag. De ploeg waar Club Brugge hem in de zomer van 2019 vandaan haalde. Zowel de speler als de club zitten elkaar duidelijk op te vrijen en uit de berichten op sociale media zou je zelfs kunnen afleiden dat een transfer zo goed als rond is.

Born to shine

"Het is logisch voor beide partijen. Hij heeft een groot verlangen getoond om terug te keren", verklaarde Trainer Jindrich Trpisovsk al in de Tsjechische pers. En Jaroslav Tvrdik, de voorzitter van Slavia Praag, postte op Twitter ook het motto van Deli: 'Born to Shine'. Afwachten of voor Club Brugge ook de transfersom voldoende schijnt.

Poll: Moet Club Brugge Deli verkopen of uitlenen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  Saint-Etienne  I  Slavia Praag

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024