Transfermarkt LIVE: Fellaini tóch naar Antwerp, Alderweireld naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Fellaini tóch naar Antwerp, Alderweireld naar Club Brugge?
Zondag 31 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Maandagnacht gaan de deuren van de transfermarkt onherroepelijk dicht. Tot dan kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zou ook Mike Trésor Ndayishimiye naar Jan Breydel willen halen. De Belgische belofte-international staat hoog op het verlanglijstje van AA Gent, maar zou op weg zijn naar Club.

*Sergio Ramos zou dan weer een akkoord hebben met Manchester United. Ramos zou na dit seizoen gratis overkomen van Real Madrid, waar hij einde contract is.

*Cristian Benavente lijkt langs een achterpoortje te vertrekken bij Antwerp. De Peruviaanse huurling zou op weg zijn naar… Charleroi.

*José Izquierdo is en blijft in beeld op de Bosuil. Antwerp overweegt om de gewezen aanvaller van Club Brugge binnen te halen. Izquierdo zit op een dood spoor bij Brighton en mag er weg.

*Antwerp mikt overigens hoog in zijn zoektocht naar nieuwe spelers. The Great Old aast ook op Marouane Fellaini, die eind december einde contract is bij Shandong Luneng. Of Fellaini nu al wil komen, moet nog blijken.

*Didier Lamkel Zé begeeft zich dan weer naar de exit bij Antwerp. De Kameroener kan naar Denizlispor. De rode lantaarn uit Turkije bracht zelfs al een bod uit.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Toby Alderweireld kwijnt steeds verder weg bij Tottenham. Een transfer tijdens de laatste uren van deze transferperiode is niet uitgesloten. Club Brugge en Antwerp dromen van Alderweireld, maar die zou het nog te vroeg vinden om nu al terug te keren naar België.

*Anderlecht gaat Michel Vlap verhuren aan Arminia Bielefeld. De Duitsers zouden ook een aankoopoptie laten opnemen in de deal.

*Laurent Ciman zou voor een terugkeer naar België staan. De inmiddels 35-jarige ex-Rode Duivel wil luisteren naar ploegen met een interessant project.

Poll: Welke ploeg zal volgens jou het sterkst uit deze transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024