'Club Brugge wil groots uitpakken en Anderlecht-belofte wegkapen'

'Club Brugge wil groots uitpakken en Anderlecht-belofte wegkapen'
Zaterdag 30 januari 2021 - 07:30   I   door Redactie

De zoektocht naar aanvallende versterking gaat bij Club Brugge onverminderd voort. Naast de reeds bekende namen heeft blauw-zwart nu zijn oog laten vallen op een nieuw toptarget.

Zegt de naam Mike Trésor Ndayishimiye u nog iets? Eerder al in verband gebracht met Club Brugge, maar vooral met AA Gent. Het Nieuwsblad weet dat de Buffalo's - die op zoek zijn naar een direct inzetbare nummer tien - van de aanvallende middenvelder hun prioriteit hebben gemaakt. Daarom brachten ze een bod van 3 miljoen euro uit bij Willem II.

Dat bedrag volstond niet en zelf leek hij ook weinig trek te hebben in die verhuis, weet de krant nog. In de zomer zag Gent, net als Standard, al een bod op de Lembekenaar geweigerd. Toen vroeg Willem II nog zeven miljoen euro.

Ajax en Wolfsburg

Dat is een bedrag dat voor... Club Brugge geen enkel probleem is. Net als afgelopen zomer blijven de Bruggelingen in de running en de Belgische belofteninternational - die ook op de flank kan spelen - zou in tegenstelling tot AA Gent wél zin hebben in een overstap naar de landskampioen.

Dat zou een straffe transfer zijn, ook al gezien het feit dat Ndayishimiye een gewezen Anderlecht-belofte is. Hij werd bij paars-wit opgeleid, maar verliet de club al op zijn 19de. Via NEC belandde hij zo bij Willem II, waar hij een revelatie werd. Club Brugge heeft wel concurrentie: ook met Ajax en Wolfsburg lopen er gesprekken.

Poll: Kan zijn Anderlecht-verleden Ndayishimiye parten spelen bij de supporters?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  Willem II  I  Ajax  I  Wolfsburg

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024