'Mourinho schoffeert Alderweireld, verrassende transfer in de maak'

'Mourinho schoffeert Alderweireld, verrassende transfer in de maak'
Vrijdag 29 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Tottenham verloor donderdagavond in eigen huis met 1-3 van Liverpool. Kan gebeuren, ware het niet dat José Mourinho opnieuw Toby Alderweireld op de bank liet en daarop afgerekend wordt.

Supporters snappen er echt niets meer van. Toby Alderweireld wordt algemeen beschouwd als de beste verdediger in de kern van Tottenham, maar zit nu al sinds begin oktober consequent op de bank. Tegen Liverpool stelde Tottenham-coach José Mourinho opeens een zekere Joe Rodon op in zijn plaats.

Engelse bronnen melden dat dit voor Alderweireld na een maand bankzitten de druppel is en hij zich geschoffeerd voelt door de Portugees. Het zorgt ervoor dat ook de geruchten over een transfer aanzwengelen. Club Brugge wil al Simon Mignolet inzetten om de Rode Duivel te overtuigen terug te keren naar België. En ook Antwerp wil hem graag terughalen.

Premier League

Dit alles met het oog op volgend seizoen, maar door de recente gebeurtenissen zou een transfer zich verrassend nog deze wintermercato kunnen voltrekken. Of dat dan naar Club Brugge of Antwerp zou zijn, is zeer de vraag. Maar in de Premier League zelf zijn alleszins ook genoeg kandidaten.

Poll: Moet Alderweireld Tottenham verlaten?

TAGS  I  Tottenham  I  Liverpool  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024