'Club Brugge met handen in het haar: Deli kan naar andere JPL-ploeg'

'Club Brugge met handen in het haar: Deli kan naar andere JPL-ploeg'
Woensdag 27 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Naast de inkomende transfer van een nieuwe flankaanvaller houdt Club Brugge zich nu vooral bezig met het uitgaande transfer van Simon Deli. Al zijn ook daar weer nieuwe ontwikkelingen.

De 29-jarige Ivoriaan staat al langer onderaan de pikorde in de defensie en mag van Club Brugge ook definitief vertrekken. Hij leek lange tijd op weg naar de Turkse topclub Fenerbahçe, maar leek dan opeens voor Saint-Etienne te gaan.

Het Laatste Nieuws weet dat Deli een overgang naar Frankrijk eigenlijk niet meer ziet zitten. Daarmee zit Club Brugge met de handen in het haar, omdat het de verdediger het liefst weg wil en hij voor Fenerbahçe, dat ondertussen al een andere speler binnenhaalde, ook al geen topprioriteit meer is.

Jupiler Pro League

Maar nu is er wel heel opmerkelijk nieuws. Volgens Turkse media staat Deli immers in de belangstelling van Franse én Belgische clubs. Mogelijk vervolgt de Ivoriaan zijn carrière dus toch nog in de Jupiler Pro League. Al valt af te wachten om welke club het gaat, want naar een rechtstreekse concurrent zal blauw-zwart Deli niet zomaar laten gaan.

Poll: Moet Club Brugge Deli naar een andere Belgische club laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  Saint-Etienne

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024