Officieel: 'Anderlecht is topverdediger kwijt'

Officieel: 'Anderlecht is topverdediger kwijt'
Maandag 25 januari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Alweer een transfer afgerond. Van onvoldoende werkijver kan je Anderlecht dezer dagen niet beschuldigen. Tegen het einde van de transferperiode zou het huiswerk helemaal af moeten zijn.

Deense bronnen hadde het bij het rechte eind toen ze meldden dat Boubacar Sanneh door Anderlecht zou verhuurd worden aan Aarhus, al dan niet met aankoopoptie. Dat is nu ook door beide clubs bevestigd. 

De Gambiaanse verdediger kwam in 2018 voor maar liefst 8 miljoen euro over van het Deense Midtjylland, maar kon nooit doorbreken. Hij werd de afgelopen jaren achtereenvolgens verhuurd aan het Turkse Göztepe en KV Oostende.

Mooie leeftijd

Niet met bijster veel succes, maar bij Aarhus zijn ze ervan overtuigd dat Sanneh het bij hen wél zal waarmaken. "Sanneh is een bekwame verdediger die zich in het verleden al getoond heeft bij Midtjylland", aldus Aarhus-CEO Jacob Nielsen. "Hij is een topspeler met een mooie leeftijd (25) en volwassener geworden na zijn periodes in België en Turkije."

En daar stopt de lof niet: "Iedereen weet nog welke kwaliteiten hij in Denemarken getoond heeft. Sanneh heeft misschien niet veel gespeeld, maar hij is nog steeds een goede verdediger die ons tot de lente zal helpen." Afwachten of de speler die hoge verwachtingen kan waarmaken.

Poll: Zal Sanneh het kunnen waarmaken bij Aarhus volgens u?

TAGS  I  Anderlecht  I  Aarhus  I  Göztepe  I  KV Oostende  I  Midtjylland

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024