'Rechtstreekse concurrent wil Anderlecht van Chadli beroven'

'Rechtstreekse concurrent wil Anderlecht van Chadli beroven'
Zaterdag 23 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Nacer Chadli zou om familiale redenen graag willen terugkeren naar België. Vincent Kompany wil zijn vriend de hand reiken en ziet hem graag opnieuw bij Anderlecht, maar er zijn kapers op de kust.

In Turkije circuleren de geruchten over een nakend vertrek van Chadli nog altijd. Een comeback bij Anderlecht zou in de pijplijn zitten, al zou zijn club Basaksehir niet direct bereid zijn mee te werken. Vooral omdat de flankaanvaller na een blessure eindelijk boven water komt. 

Anderlecht mikt - zoals steeds - op een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen met een aankoopoptie erbij. Maar niet enkel paars-wit zou de Rode Duivel terug willen halen naar België, ook een rechtstreekse concurrent. Bronnen bevestigen immers dat ook Luciano D'Onofrio wel wat in Chadli ziet om Antwerp te versterken.

Kapitaalkrachtiger

Op de Bosuil zijn ze alleszins een stuk kapitaalkrachtiger dan in het Lotto Park. Zowel Antwerp als Anderlecht zouden voor Chadli een mooie sportieve uitdaging zijn. Daarbij komt het feit dat hij zich bij beide clubs met het oog op het EK in de kijker van bondscoach Roberto Martínez zou kunnen spelen. Afwachten wat er van komt, maar in dit geval is kiezen altijd verliezen.

Poll: Voor welke club zou Chadli kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Basaksehir  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024