'Monsteraanbod komt eraan: Bongonda onhoudbaar voor Genk'

'Monsteraanbod komt eraan: Bongonda onhoudbaar voor Genk'
Maandag 18 januari 2021 - 22:00   I   door Redactie

Ze hadden er bij Genk nochtans zo'n goed oog in dat ze de wintermercato ongeschonden zouden doorkomen. Maar anderhalve week voor het einde lijkt die hoop vervlogen.

De opluchtig was zo groot toen Théo Bongonda te kennen gaf dat hij KRC Genk boven Club Brugge verkoos. Ja, er waren ook nog de Spaanse clubs die stevig aan zijn mouw trokken om een terugkeer naar de Primera Divisíon te maken, maar daar was de Belgische nummer twee vrij gerust in.

Omdat de flankaanvaller in één adem ook liet weten dat hij eigenlijk best wel in België wilde blijven. Bovendien was er tot nu toe ook nog altijd geen enkel concreet bod binnengelopen in Limburg.

China

Maar daar zou nu verandering in kunnen komen. Shanghai SIPG, de Chinese club waarvoor Ivan Leko Antwerp verliet, zou immers een monsterbod voorbereiden. Die informatie komt van dezelfde bronnen die eerder al het nieuws rond Leko lekten.

Als dat ook effectief blijkt te kloppen, dan wordt Bongonda natuurlijk onhoudbaar voor KRC Genk. Niet enkel omdat ze hun sterkhouder in dat geval moeilijk de (financiële) kans van zijn leven kunnen ontzeggen, maar ook omdat ze dan zelf zwaar kunnen cashen. Maar voor de titelkansen zou een vertrek wel dodelijk zijn.

Poll: Kan Genk Bongonda tegenhouden als er zo'n monsterbod komt?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Shanghai SIPG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024